Vaslui: Expoziţie de maşini cu pretenţii de târg

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dealerii de autoturisme au încercat criza cu degetul, participând la târgul „Expo Auto“, desfăşurat pe platoul Pieţei Civice.

Au participat câteva zeci de modele, pe care cei mai mulţi vasluieni le-au admirat de la distanţă. Unii s-au interesat de caracteristicile tehnice ale maşinilor, iar foarte puţini au întrebat şi de preţ.

Şefii judeţului au testat exponatele

„Îmi fac o idee pentru că părinţii mei vor să-şi cumpere maşină. Raportat la aceste vremuri, preţurile sunt mari, dar dacă facem raportul preţ-calitate, se merită“, a spus Cosmin Viţelaru, un tânăr care dădea târcoale unui Hyundai. Vasluienii mai pot admira expoziţia auto până duminică, 13 iunie.

Chiar şi şefii judeţului prezenţi la târg au spus că maşinile sunt prea piperate pentru buzunarele lor. „Nu-mi permit să cumpăr maşină nouă. Sunt frumoase, dar scumpe. Rămân cu cea veche, pe care o mai bag în service din când în când“, a oftat primarul Vasile Pavăl.

Prefectul Levente Szekely ardea de nerăbdare să facă un drive test cu Dacia Duster, dar s-a mai „dezumflat“ când au aflat că dealerul n-a adus varianta 4x4. „Voiam să văd un Duster 4x4, dar nu este. Oricum, eu recomand Loganul, care este o maşină extraordinară. De aceea o cumpără şi germanii“, a declarat Szekely.

În ultimii 3 ani, înmatriculările de maşini în judeţul Vaslui au scăzut. Dacă în prima jumătate a anului trecut au apărut pe şosele peste 3.500 de autoturisme, anul acesta în aceeaşi perioadă s-au înscris în circulaţie cu 600 de maşini mai puţin. Târgul auto este deschis până duminică, 13 iunie.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite