Vaslui: După ploaie a „crescut“o junglă de cabluri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii ameninţă că vor începe să taie firele dacă proprietarii nu le urcă înapoi. Nicio firmă vasluiană nu recunoaşte că i-ar aparţine cablurile.

La jumătate de săptămână după ce o furtună a doborât mai multe cabluri de internet, TV şi telefonie, acestea atârnă în continuare pe străzi, îngreunând circulaţia pietonilor. Locuitorii din Cartier se plâng că trebuie să se aplece de fiecare dată din cauza lor atunci când merg la cumpărături sau la serviciu.

Oamenii sunt indignaţi că au trecut zile în şir fără să ia cineva vreo măsură. „Nu ştim ale cui sunt aceste cabluri. Iniţial am sunat la RCS, dar nu sunt ale lor deoarece s-a prezentat o echipă de la această firmă şi au spus că nu-s ale lor. Ne-am plâns şi administratorului, dar văd că nu s-a luat nicio măsură. Nu sunt periculoase, dar le pot rupe copiii. Trag de ele şi, dacă le rup, vor rămâne oameni fără telecablu sau telefon“, s-a plâns Ioan Popa (49 de ani).

„Le tai cu mâna mea!“

Şi şoferii se plâng că n-au loc din cauza firelor. „De când au căzut, nimeni nu poate să-şi parcheze maşina. Atârnă exact la jumătate de metru de pământ. Ca să nu mai spun de femeile care vin de la cumpărături cu sacoşele pline şi care, dacă nu este cineva în zonă să le ajute, nu pot să se aplece sau să păşească aceste cabluri“, spune Ovidiu, care lucrează în zonă.

Cel mai supărat s-a arătat a fi patronul restaurantului din zonă. Omul se plânge că mulţi clienţi îl ocolesc din cauză că nu pot să-şi parcheze maşinile. „M-am săturat de atâta indiferenţă. Cablurile astea stau aşa de aproape o săptămână şi nu face nimeni nimic. Dacă nu vine nimeni, le tai cu mâna mea!“, a ameninţat Aurel Roman, patronul localului.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite