Vaslui: Distracţie de Halloween

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costumaţiile haioase vor fi fi senzaţia serii
Costumaţiile haioase vor fi fi senzaţia serii

Toate cluburile din Vaslui vor organiza petreceri de groază pentru adolescenţi. Persoanele care vor să se distreze în acest weekend de Halloween au de ales între mai multe petreceri organizate special pentru această sărbătoare „terifiantă“, animată de spiritele malefice.

Clubul „Bliss” nu trebuie ocolit de tinerii care vor să aibă parte de o petrecere „horror“. În parteneriat cu o firmă de telefonie mobilă, administratorii clubului organizează mâine, începând cu ora 22.30, „Halloween Night“, eveniment la care intrarea este liberă.

„Împreună cu partenerii noştri sperăm să le oferim celor care vor veni la noi o seară de neuitat. Vom premia cele mai haioase costumaţii, iar marele câştigător va primi un telefon de ultimă generaţie“, ne-a spus Florin Cosma, administratorul clubului.

Petrecere cu premii va avea loc şi la Club Hai-Hui, sâmbătă, de la ora 21.00. „Am pregătit muzică folk, concurs de karaoke şi chiar şi un foc de tabără“, a declarat Lăcrămioara Drăguţ.  Tot sâmbătă, de la aceeaşi oră, Club Rocambole organizează „Haloween Party“. „Îi aşteptăm pe vasluieni să ne treacă pragul. Noi vom premia şi cel mai frumos, dar şi cel mai urât costum“, a precizat Constantin Stamate, administratrul clubului.


Copiii vor petrece cu Dracula


Cei mici nu au fost uitaţi, astfel că administratorii Silver Mall le-au pregătit şi lor o petrecere, care va avea loc duminică, începând cu ora 17.00. Astfel, cei vor avea de-a face cu Dracula, Văduva neagră, Pisica neagră, Clovnul cel rău şi multe alte personaje de Halloween. „Micuţii vor avea ocazia să sculpteze bostani şi să-şi etaleze costumaţiile, cele mai reuşite urmând să fie premiate. De asemenea,  duminică magazinele mall vor avea reduceri, astfel că cei mari vor putea să-şi înnoiască garderoba“, a precizat Rita Popa, director de marketing. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite