Vaslui: Dispărută fără urmă după ce a chiulit de la școală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Georgiana Ailenei a dispărut în urmă cu șase zile
Georgiana Ailenei a dispărut în urmă cu șase zile

Georgiana Ailenei, în vârstă de 14 ani, din Bârlad, este căutată de polițiști de mai multe zile, după ce părinții acesteia au reclamat dispariția ei. Din primele cercetări, oamenii legii au stabilit că joi, 9 decembrie, Georgiana a mers la şcoală, iar după primele trei ore de curs  a plecat, fără să ajungă însă la domiciliu. Până la acest moment minora nu a revenit la locuinţa părinţilor săi.

În prezent, poliţişti de investigaţii criminale efectuează cercetări în tot județul pentru depistarea minorei, fiind luată legătura și cu oamenii legii din județele vecine.

Georgiana Ailenei are înălțimea de 1,50-1,55 metri, părul şaten ondulat, tuns la nivelul umerilor, ochi căprui, faţa ovală, iar ca semn particular  are o aluniţă deasupra buzelor. La data dispariţiei, fetița era era îmbrăcată cu o haină din fâş de culoare albă, pulover de culoare mov, pantalon blue-jeans de culoare albastră, iar în picioare purta cizme de culoare albă.

În cazul în care cineva poate oferi date cu privire la locul în care se află Georgiana, este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze 112. De asemenea, cei care pot oferi informaţii se pot adresa poliţiştilor vasluieni, la numerele de telefon 0235.303.004 și 0235. 412.020.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite