Vaslui: Concert hip-hop pentru un film documentar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia Cojones Records cântă diseară la Vaslui, iar recitalul va fi înregistrat pentru un film despre fenomenul hip-hop în România.

Tinerii iubitori ai genului pot lua parte în acestă seară, de la ora 22.00, la concertul formaţiei Cojones Records, susţinut în Club Menthor. În deschidere va cânta trupa Specii. Printre invitaţi se mai numără Afty, Ursacian, Pascal şi Cojones Crew. 


„Băieţii de la Specii tratează mai mult subiectul consumului de droguri şi efectele acestora. În unele piese găsim şi mesaje politice sau sociale. Ei prezintă realitatea cu care ne confruntăm şi problemele tinerii în zilele noastre“
, a declarat Andrei Toader, unul din organizatori.


Cei cinci băieţi de la Cojones Records, spun organizatorii, încearcă să promoveze muzica hip-hop şi să facă lumea să înţeleagă că acest stil de muzică nu e doar o obscenitate, iar subiectele abordate de ei sunt legate de viaţa pe care ei şi mulţi tineri o trăiesc. De curând, cei de la Cojones Records au fost invitaţi de câţiva tineri, studenţi regizori din Bucureşti, să filmeze un documentar despre muzica hip-hop şi despre oraşul Vaslui, filmări care au debutat în urmă cu două luni şi vor continua şi la concertul de diseară.


„Sperăm ca lumea să fie receptivă şi să vină la concert pentru că noi promitem distracţie şi o atmosferă foarte placută. Nu dorim să facem doar o figură frumoasă, ci vrem să arătăm lumii, prin realizarea acestui documentar, că publicul vasluian e receptiv la evenimentele de acest gen organizate la noi în judeţ“, a adăugat Andrei Toader, cunoscut în oraş cu numele de scenă Yehova.


Documentarul va fi lansat la Bucureşti


Organizatorii au mai spus că se aşteaptă ca filmul să fie gata spre sfârşitul lunii octombrie. El va ieşi pe piaţă sub formă de DVD şi se va bucura de o lansare în Vaslui şi Bucureşti cu invitaţi de renume din industria hip-hop-ului din România, cum ar fi Raku şi Brugner.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite