Vaslui: Colegiul Economic „Anghel Rugină”, în sărbătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai respectate unităţi de învăţământ din judeţ, Colegiul Economic „Anghel Rugină" din Vaslui, a îmbrăcat, începând de ieri, haine de sărbătoare.

Actuali elevi şi cadre didactice, alături de foşti dascăli şi elevi ai liceului au fost prezenţi la deschiderea oficială a „Zilelor Colegiului Economic «Anghel Rugină». Cuvântul de deschidere l-a avut chiar primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, care a ţinut să transmită felicitări tuturor celor prezenţi, dar să facă şi o promisiune conducerii liceului.

"Vreau să vă mulţumesc, în primul rând, pentru rezultatele copiilor care învaţă la acest liceu şi care ne-au reprezentat cu succes la toate concursurile la care au participat. Nu pot decât să vă felicit pe toţi şi, cu această ocazie, să vă promit că internatul care stă în paragină la doi paşi de această unitate de învăţământ va fi refăcut la anul", a spus primarul Pavăl.

Sărbătoare cu întreceri sportive                    

Colegiul Economic „Anghel Rugină" se poate lăuda că este angrenat în 4 proiecte europene, prezentate în prima zi de coordonatorii lor. Astăzi, elevii liceului vor participa la competiţii sportive de volei şi baschet, la un concurs de şah, dar şi la o întrecere de desene pe computer. Cu toţii au răspuns prezent la aceste activităţi, deoarece sunt mândri că învaţă aici.

"Sunt mândru că sunt elev al acestui liceu. Tot timpul, profesorii noştri ne-au implicat în tot felul de activităţi care mai de care mai diverse, cum sunt şi acestea. Pot să spun că, în acest moment, Colegiul Economic «Anghel Rugină» este cel mai tare liceu din oraş şi, tocmai de aceea, ne vom strădui să nu-i pătăm reputaţia", ne-a declarat Dragoş Puiu, elev în clasa a XI-a F. Activităţile dedicate evenimentului s-au încheiat în această după-amiază, cu festivitatea de premiere a câştigătorilor concursurilor.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite