Vaslui: Cisternă cu propan răsturnată pe DN 24 A (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autotrenul s-a răsturnat în urmă cu câteva minute pe raza localității vasluiene Moara Domnească.

Ora 13.50 La 45 de minute de la accident, traficul a fost redeschis pe ruta amintită. Autorităţile au chemat o betonieră de la o societate comercială din Vaslui, cu care cisterna a fost ridicată. Şoferul spune că cisterna nu era încarcată decât la un sfert din capacitate. "Mă îndreptam spre Iaşi, iar, la un moment dat, am depăşit o căruţă. Deodată, a apărut în faţa mea un autoturism care a virat la stânga, însă nu a semnalizat. Am încercat să-l evit, însă nu am reuşit şi am ricoşat în şanţ", a spus Ion Iordache, conducătorul auto de pe cisternă.

image

Traficul rutier pe DN 24 a fost blocat 45 de minute

Ora 13.35 Șoferul cisternei se îndrepta spre Iași. În dreptul localității Moara Domnească a depășit o căruță, moment în care un autoturism din fața lui voia să facă un viraj la stânga. Șoferul autotrenului nu a mai putut evita impactul și a intrat din plin în autoturism, proiectându-l în afara carosabilului. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Ora 13.20 Traficul de pe ruta DN24, între Vaslui şi Iaşi este blocat de mai bine de un sfert de oră.

Polițiștii și pompierii s-au deplasat la fața locului pentru a asigura măsuri de securitate. Încărcătura din cisternă este extrem de inflamabilă.

Vom reveni cu amănunte.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite