Vaslui: Cele mai bune locuri pentru încins grătarul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Odată cu venirea verii, spaţiile de agrement din jurul oraşelor Vaslui şi Bârlad devin neîncăpătoare pentru amatorii de distracţie.  A devenit deja o tradiţie pentru vasluieni ca înaintea unei noi săptămâni de muncă să-şi petreacă timpul liber la un grătar. Sătui de căldura din apartamente, oamenii iau cu asalt pădurile din apropierea oraşelor Vaslui şi Bârlad, în care au fost amplasate spaţii de agrement.

În topul preferinţelor amatorilor de grătare se află complexul special amenajat de Primăria din Ştefan cel Mare, la pădurea de la Mărăşeni, la 12 kilometri de Vaslui, unde există 10 gratare. Biletul de intrare este 4 lei de persoană. „Nimic nu se compară cu un grătar la iarbă verde, înconjurat de prieteni şi familie“, a spus Mihai Vasilescu. Alte spaţii de agrement agreate de locuitorii din Vaslui sunt pădurile de la Brodoc şi Paiu.


Prodana, locul preferat al bârlădenilor


Lacul de agrement Prodana, situat în partea de sud a oraşului, atrage în fiecare weekend zeci de bârlădeni dornici de distracţie. Locul este generos atât pentru cei care vor să audă mititeii sfârâind pe grătar, cât şi pentru cei pasionaţii de pescuit. Bârlădenii care preferă grătarele au şi alte opţiuni pentru a-şi petrece timpul liber. Printre aceste spaţii se numără pădurea din Grădina Publică sau cea din Cotul Negru.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite