Vaslui: Captură de brazi și petarde

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii vasluieni au mai făcut o captură de petarde
Polițiștii vasluieni au mai făcut o captură de petarde

Trei vasluieni s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși că încercau să comercializeze ilegal petarde și brazi de Crăciun.

Doi dintre cei trei suspecți au fost prinși la începutul acestei săptămâni. Un echipaj de poliție de la Ordine Publică împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Vaslui i-au depistat pe cei doi în zona pieței Traian că încercau să vândă 37 de cutii cu petarde. Petardele au fost ridicate în vederea confiscării, iar pe numele tinerilor a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept".

În aceeași zi, polițiștii din Muntenii de Jos, cu ocazia exercitării atribuțiilor de serviciu, l-au identificat pe DN 24 pe Ioan P., de 61 de ani, din Vaslui, care transporta cu o autoutilitară 105 pomi de Crăciun nemarcați conform normelor privind circulația materialului lemnos. Pomii, în valoare de aproximativ 1.500 lei, au fost ridicați în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancționat contravențional în conformitate cu prevederile Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite