Vaslui: Bugetul județului va fi aprobat la sfârșitul acestei săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii județeni vor fi convocați în ședință extraordinară, la sfârșitul acetsei săptămâni, pentru a aproba fondurile ce vor fi repartizate celor 86 de primării.

După ce au fost organizate mai multe întâlniri între conducerea Consiliului Județean (CJ) și primarii din județ, pentru a vedea care sunt proiectele pe care aceștia din urmă vor să le implementeze în anul 2011, șefii județului vor aproba, la sfârșitul acestei săptămâni, repartizarea pe unități teritorial-administrative a sumelor defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor.

Potrivit lui Vasile Mihalachi, președintele CJ Vaslui, au mai rămas să vină la discuții primarii orașelor, după care se va stabili exact ziua în care consilierii județeni vor fi chemați în ședință pentru a aproba bugetul.

"Noi ne-am dori să să încheiem consultările cu primarii până joi, cel târziu, ca vineri să organizăm ședință extraordinară. Vom vedea exact care sunt localitățile ce au proiecte care nu mai pot aștepta, ne vom consulta cu toții să vedem care sunt prioritățile și, în funcție de aceste criterii, vom împărți banii", a spus Vasile Mihalachi.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite