Vaslui: Avocatul Veselu, iertat de iepuraşul de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Emilian Veselu a fost prins dormind pe holurile Judecătoriei săptămâna trecută, fiind suspectat că era beat. Nu este prima dată când avocatul s-ar afla într-o astfel de situaţie.

Avocaţii vasluieni aşteaptă să vadă ce sancţiuni se dau când unul dintre ei este prins într-o situaţie jenantă pe holurile instanţei. Curiozitatea lor este alimentată de cazul avocatului Bogdan Emilian  Veselu, care a fost surprins dormind pe una din băncile Judecătoriei, săptămâna trecută, fiind suspectat că era într-o avansată stare de ebrietate.

Chiar dacă şefii Baroului Vaslui au promis că vor analiza şi sancţiona rapid comportamentul lui Veselu, care a „şifonat“ imaginea avocaţilor, peste caz s-a lăsat tăcerea. Reprezentanţii Baroului au dat vina pe Paşte, din cauza căruia n-au avut timp să se întâlnească şi să ia o decizie.

„Aveţi răbdare, că veţi afla ce sancţiuni vor fi“
„Noi suntem, în primul rând, avocaţi şi abia apoi ne ocupăm şi de altfel de acţiuni. Nu am avut timp să ne adunăm deoarece au venit şi Sărbătorile Pascale. Aveţi răbdare, că veţi afla ce sancţiuni se vor lua împotriva domnului avocat, dacă se consideră că este vinovat sau nu“, a declarat Ioan Pascaru, decanul Baroului Vaslui.

Avocaţii cred că nu se va lua nicio decizie, chiar dacă Veselu s-a mai făcut de râs în faţa colegilor, iar şefii Baroului n-au luat niciodată nicio măsură. „El a mai făcut astfel de faze, dar a scăpat de fiecare dată basma curată. Din păcate, colegul nostru nu face altceva decât să păteze imaginea avocaţilor din Vaslui. Acum, după ce a apărut şi în presă, a devenit o «vedetă» printre noi şi toată lumea numai despre asta vorbeşte pe holurile Judecătoriei sau Tribunalului“, a declarat unul din colegii de breaslă ai avocatului Veselu, care a dorit să rămână sub protecţia anonimatului.

„Aveţi un tupeu obraznic“
Contactat telefonic, avocatul Bogdan Emilian Veselu a refuzat să-şi explice comportamentul de săptămâna trecută, când a fost văzut de colegi şi justiţiabili dormind pe holurile Judecătoriei, până l-au „salvat“ jandarmii.

„Nu ştiu de unde atâta curaj să mă sunaţi! Chiar nu aveţi bun-simţ deloc? Aveţi un tupeu obraznic! Eu nu vreau să intru în niciun fel de polemică cu nimeni, aşa că nu comentez nimic!“, a declarat avocatul Bogdan Emilian Veselu. Sancţiunea pe care o riscă este avertisment, suspendare sau excludere din Barou.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite