Vaslui: Autoturism „blindat“ cu țigări în Vama Albița

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat cu dublă cetăţenie, moldoveano-bulgară, s-a ales cu dosar penal pentru că a încercat să introducă în ţară, prin PTF Albiţa, aproximativ 950 pachete de ţigări de contrabandă.

Ivanov M., de 36 ani, s-a prezentat aseară în Vama Albița pentru a intra în țară, la bordul unui autoturism Audi. În timpul controlului pentru trecerea frontierei, polițiștii au găsit în portierele autoturismului 968 pachete ţigări, marca „L&M", cu timbru fiscal Republica Moldova, în valoare totală de 4.163 lei.

„Întrucât cantitatea de ţigări găsită depăşeşte limita prevăzută de legislaţia în vigoare, poliţiştii de frontieră vasluieni au întocmit cetăţeanului Ivanov M. dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător peste limita a 10.000 de ţigarete, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi cu propunerile legale", a spus Irina Mirică-Gheucă, purtătorul de cuvânt al IJPF Vaslui.    

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite