Vaslui: "Astăzi tu dăruiești"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasluienii au donat din cumpărăturile lor
Vasluienii au donat din cumpărăturile lor

Pentru al treilea an consecutiv, membrii clublui Rotaract Vaslui au demarat o campanie de binefacere pentru persoanele nevoiașe din județ. 

Intitulată "Astăzi tu dăruiești", campania lansată de membrii clubului Rotaract se va desfășura până pe 22 decembrie în hypermarket-urile din municipiul reședință de județ.

Acțiunea reprezintă, de fapt, strângerea de alimente care vor fi donate, cu ocazia Crăciunului, câtorva zeci de familii nevoiașe din județ.

Campania este adresată tuturor vasluienilor care pot dona din puținul lor câte un pachet de zahăr, o sticlă de ulei, o pungă de făină, dar și haine și jucării.

Membrii clubului Rotaract împart pliante vasluienilor

Membrii clubului Rotaract Vaslui cer ajutorul vasluienilor

"Pe baza experienței din anii trecuți, ne propunem să strângem peste o mie de kilograme de alimente. Echipele noastre se vor afla la intrarea din supermarket-urile partenere, unde vor împărți pliante, vor colecta respectivele bunuri și vor oferi detalii cu privire la centrele sociale din zonă, cărora le sunt destinate alimentele", a spus Diana Chirilă, vicepreședintele clubului Rotaract Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite