Vaslui: Arestați în Ajun de Crăciun pentru viol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi bărbaţi au fost arestaţi de poliţişti (Arhiva Adevărul)
Cei doi bărbaţi au fost arestaţi de poliţişti (Arhiva Adevărul)

Doi bărbați din comuna Tăcuta, în vârstă de 25 și respectiv 33 de ani, au fost reținuți de polițiști după ce au violat o femeie de 57 de ani.

În seara zilei de 23 decembrie, oamenii legii au fost sesizați prin intermediul apelului unic de urgență 112, că o femeie de 57 de ani din localitatea Mircești, comuna Tăcuta, a fost victima unei infracțiuni de viol.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că principalii suspecți sunt L. Constantin, de 33 de ani și S. Cristian, de 25 de ani. Cei doi bărbați au pătruns în locuința femeii, după ce au băut la barul din sat. Cu fețele acoperite, cei doi au amenințat-o pe femeie cu bătaia, după care au întreținut raporturi sexuale cu ea.

"L. Constantin şi S. Cristian au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 ore, iar astăzi urmează să fie prezentaţi în faţa instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă. Cei doi suspecţi sunt cunoscuţi cu antecedente penale pentru săvârşirea infracţiunilor de furt", ne-a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite