Vaslui: Arestat pentru o tâlhărie comisă în urmă cu patru luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 30 de ani din localitatea vasluiană Tătărăni a ajuns după gratii, el fiind acuzat de săvârșireasă infracţiunilor de violare de domiciliu şi tâlhărie.

Bărbatul este cercetat de poliţiştii huşeni pentru faptul că în luna august a pătruns fără în curtea unui bătrân, în vârstă de 77 ani, din satul Crăsnăşeni, comuna Tătărăni, l-a lovit cu pumnul în zona feţei şi apoi i-a sustras din buzunar o pungă în care se aflau documente personale şi suma de 4.500 lei. Victima obişnuia să poarte banii economisiţi asupra sa, aspect cunoscut de localnici. Documentele au fost găsite abandonate în apropierea locuinţei bătrânului, în momentul efectuării de către poliţişti a cercetării la faţa locului.

„În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Rural Huşi, imediat după momentul sesizării, s-a stabilit faptul căAlin C. este principalul suspect în comiterea faptei, însă acesta s-a sustras urmăririi penale. El a fost identificat la sfârșitul săptămânii trecute pe raza municipiului Urziceni, acesta săvârşind pe raza localităţii o infracţiune de furt de auto şi o infracţiune de conducere fără permis", a spus Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvântl al IPJ Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite