Vaslui: All stars la Polivalentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii de handbal din Vaslui sunt așteptați astăzi, de la ora 17:00, la Sala Sporturilor, la meciul de gală dintre HC Vaslui și o selecționată a handbaliștilor care activează la formații de primă ligă.

Devenit deja tradițional, meciul  dintre actuala echipă a Vasluiului și jucătorii care s-au lansat în acest sport din acest oraș, va fi unul din evenimentele de gală a handbalului vasluian.

Antrenorul Liviu Gugleș a sunat adunarea, iar dypă-amiază, la Polivalentă, nume sonore precum Claudiu Dediu, Mădălin Țuțu, Alexandru Asoltanei, Tudor Stănescu, Răzvan Pavel, Mădălin Petraru, Liviu Mironescu, Andrei Enache, Andrei Velicu, Vasile Șahîn, Alexandru Zaharia, Dragoș Nedelcu, Alex Juverdeanu și Demis Grigoraș vor face spectacol, așa cum s-a întâmplat în fiecare an.

Pe lângă aceștia, vor onora cu prezența și Leonard Bibirig și Vasile Cocuz, două dintre simbolurile handbalului vasluian.

Amintirile vremurilor de demult, i-au transmis din nou emoții și regrete tehnicicanului Liviu Gugleș, cel care speră ca și actuala echipă să revină pe prima scenă a handbalului românesc.

"Dacă am avea toți acești jucători la Vaslui, am fi printre primele cinci cluburi din țară. Așa nu ne putem bate, deocamdată, cu centre de handbal unde există și surse financiare suficiente. Noi încă suntem în faza de reconstrucție și sperăm ca în scurt timp să revenim în elită", a spus Liviu Gugleș.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite