Vaslui: Ajutoare de la polițiștii de frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii de frontieră au oferit ajutoare
Polițiștii de frontieră au oferit ajutoare

Zeci de familii nevoiașe din municipiul Huși și orașul Murgeni au primit cadouri de la polițiștii de frontieră vasluieni.

În ciuda tăierilor salariale, polițiștii de frontieră de la Inspectoratul Județean al Poliției de Frontieră (IJPF) Vaslui au continuat tradiția și au ajutat mai multe familii sărace. Au pus mână de la mână și au strâns 7.000 de lei, bani cu care au cumpărat produse alimentare pe care le-au oferit mai multor familii nevoiașe din Huși, Murgeni, dar și din câteva localități de pe Valea Prutului.

"Pentru identificarea celor aflați în suferință, am colaborat cu primăriile din zona de competență a Poliției de Frontieră Vaslui, dar și cu mass-media locală și națională, care au prezentat în acest an câteva cazuri dureroase. Toate cadourile au fost procurate prin contribuția benevolă a angajaților IJPF, în sumă totală de 7.000 de lei, iar transportul produselor achiziționate s-a făcut, în zonele mai puțin accesibile, cu noile autoturisme de teren din dotarea Poliției de Frontieră", a declarat Adrian Corogeanu, purtătorul de cuvânt al IJPF Vaslui.

La Huși, polițiștii de frontieră au venit în sprijinul unei familii cu doi copii, oferindu-le un acoperiș deasupra capului. Familia, care locuia în condiții greu de imaginat, a reușit în acest an să își construiască o nouă căsuță, cu două camere, însă nu a mai avut bani pentru acoperiș, finisaje și mobilier. Polițiștii de frontieră s-au oferit să le finiseze ei întreaga construcție, cumpărând atât materialele necesare pentru acoperișul casei, cât și mobilierul. Tot în Huși, a mai fost ajutată o familie nevoiașă cu 13 copii, iar la Murgeni, cinci copii orfani de mamă, părăsiți de tată și lăsați în grija unei bunici.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite