Vaslui: Accident din cauza zăpezii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane au ajuns, aseară, la spital în urma unui accident de circulație provocat de neatenția unuia dintre șoferi.

Accidentul a avut loc aseară în jurul orei 22:30, pe varianta municipiului Vaslui, în dreptul bazarului. Potrivit martoruilor și primelor cercetări ale polițiștilor de la rutieră, incidentul s-a produs din cauza neatenției la volan a șoferului unui autoturism marca Fiat care a pierdut controlul volanuului și s-a lovit frontal cu un Volkswagen Golf.

"În urma primelor cercetări s-a stabilit că Volkswagen-ul era condus de o persoană de sex masculin care, după ce a fost testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,80 mg/l pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul județean de Urgență pentru recoltarea de probe biologice. În cauză s-au întocmit dosare penale, atât pentru șoferul Fiat-ului pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cât și celuilalt conducător auto pentru conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice", ne-a declarat Iulian Munteanu, șeful Biroului Rutier Vaslui.

La fața locului a fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare al pompierilor, după ce una dintre victime a rămas blocată între fiarele conorsionate ale mașinii.

"Noi ne-am deplasat la fața locului cu trei echipaje pentru a asigura asistență medicală de urgență pentru trei victime, din care una încarcerată. Din fericire, victimele au suferit doar contuzii minore și au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare", ne-a declarat Ana Maria Ungureanu, directorul medical al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui.

Ai un pont, ai pozat sau ai filmat ceva interesant? Scrie-ne pe vaslui@adevarul.ro

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite