Vaslui: A încercat să îşi violeze propria nepoată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bătrân în vârstă de 78 de ani, din localitatea vasluiană Mărăşeni, este acuzat că a încercat să profite de nepoata soţiei, de doar 11 anişori, în nenumărate rânduri.

Povestea lui Vasile Bârlădeanu  a ieşit la iveală aseară, după ce soţia acestuia, Niculina Bârlădeanu, l-a reclamat la Poliţie. "Prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, numita Niculina Bârlădeanu şi-a acuzat soţul că acesta ar fi violat-o pe nepoata sa. S-a deschis o anchetă în urma căreia, bătrânul este acuzat de corupere sexuală asupra unui minor, faptă care se pedepseşte, conform legii cu închisoare de la 2 la 7 ani. Urmează ca mâine, după ce medicii legişti vor stabili dacă fetiţa a fost sau nu violată, să se schimbe încadrarea juridică a faptei", ne-a declarat Gheorghe Caverde, şeful Postului de Poliţie din comuna Ştefan cel Mare.

Bătrânul a încercat să profite de fetiţă de mai multe ori

Vasile Bârlădeanu este căsătorit  cu Niculina Bârlădeanu pentru a doua oară. Soţia lui povesteşte că acesta a încercat sa o batjocorească pe fetiţă, pe numele ei mic, Marinela, în nenumărate rânduri. "Fata mi-a povestit totul astăzi (n.r. ieri). Plângea şi spunea că tataia a vrut să o...Mai mult, mititica spune că nu e prima oară şi că el a mai încercat nebunia asta de câteva ori în această vară. Nu vreau să îl mai văd. Să înfunde puşcăria", a răbufnit Niculina Bârlădeanu.

Aflaţi ce declară bătrânul despre fapta sa în ediţia tipărită a "Adevărului de Seară" din data de 21 august

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite