Vaslui: A încercat să-şi violeze nepoata de numai 11 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Bârlădeanu (78 de ani), un vasluian din satul Mărăşăni, a încercat de mai multe ori să-şi dezvirgineze nepoata de numai 11 ani.

Drama copilei a ieşit la iveală acum două zile, atunci când fetiţa i-a spus bunicii toate grozăviile pe care i le-a spus şi i le-a făcut bunicul pervers şi agresiv. Scandalizată, femeia şi-a dat soţul pe mâna Poliţiei şi spune că vrea să-l mai vadă doar la închisoare.

Hărţuită toată vara

„Plângea şi spunea că tataia i-a dat chiloţeii jos şi a vrut să o... Când şi-a scos şi el mădularul s-a scăpat pe ea, n-a mai apucat să-i facă nimic. Nu vreau să-l mai văd. Să înfunde puşcăria“, a răbufnit Niculina Bârlădeanu, soţia agresorului.

Prima tentativă a avut-o la începutul verii, imediat după ce copila, Marinela, a fost adusă de părinţi în vacanţa de vară. „Venea în camera fetei, îi punea mâna pe fund şi pe sânişori şi o ameninţa cu bătaia dacă vorbeşte cu cineva. De două ori a fugit sărăcuţa, dar ieri, după ce a murdărit-o, s-a speriat prea tare şi a venit la mine într-o fugă, toată plânsă“, a detaliat bătrâna.

Vasluianul şi-a recunoscut senin tentativele revoltătoare. „Nu i-am făcut nimic. Mai mult vorbeam aşa cu ea, despre ce face o fată cu un băiat. O singură dată am încercat, dar nu am reuşit“, le-a declarat bestia poliţiştilor veniţi ieri în sat să-l ancheteze.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite