Vaslui: A împărţit pumni asistentei şi medicului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Personalul medical şi-a făcut datoria în ciuda dificultăţilor şi l-a transportat la spital pe vasluianul agresiv, sub escorta Poliţiei.

Ambulanţierii bârlădeni au fost solicitaţi sâmbătă noapte de către poliţiştii de la Coroieşti pentru a-l transporta la spital pe Enache Frangulea, de 55 de ani.

Bărbatul ieşise şifonat rău dintr-o bătaie cu propriul fiu şi avea nevoie urgent de îngrijiri medicale. În drum spre Bârlad, Frangulea s-a isterizat şi a început să arunce pumni şi picioare în toate părţile. Medicul de pe ambulanţă şi o asistentă au fost loviţi de mai multe ori de pacientul violent.

Mai mult, bărbatul a distrus şi un injectomat, aparat care costă peste 3.000 de lei. „Era într-o stare avansată de ebrietate şi a început să dea din picioare ca la nebuni. Din păcate, nu e prima dată când ne confruntăm cu astfel de situaţii“, a spus Dan Ungureanu, medic ambulanţier.

În ciuda problemelor pe care le-a cauzat, Enache Frangulea a fost transportat la destinaţie şi internat la secţia de ortopedie a spitalului din Bârlad. După ce aburii alcoolului s-au risipit, bărbatul a susţinut că acuzaţiile care i se aduc sunt false.

În plus, a negat şi altercaţia pe care a avut-o cu fiul său. „Am căzut din căruţă şi de asta am ajuns la spital. Recunosc, eram un pic ameţit, însă nu am bătut pe nimeni“, a spus Frangulea. Medicul şi asistenta care au fost loviţi de scandalagiu au făcut ieri plângere la Poliţie. „Bărbatul este cercetat pentru infracţiunile de lovire şi alte violenţe şi distrugere“, a precizat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Va plăti ce a distrus

Şefii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui (SAJ) spune că pagubele cauzate de Enache Frangulea depăşesc 3.000 de lei. „Avem două variante: ori să ne constituim parte civilă în urma plângerilor colegilor agresaţi, ori să-l dăm pe bărbat direct în judecată“, a explicat Aurora Popa, managerul SAJ Vaslui.

Medicii ambulanţieri din Bârlad spun că astfel de episoade se întâmplă zilnic, însă de cele mai multe ori pacienţii agresivi se rezumă la a împărţi injurii doctorilor.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite