Vaslui = Wesley

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii lui Inacio au câştigat cu 1-0 meciul cu Sportul şi au trecut pe prima poziţie a clasamentului. Ca de obicei, victoria a fost adusă de golgheterul campionatului, brazilianul Wesley, iar FC Vslui şi-a trecut în cont cea de 7-a victorie consecutivă.

Dintre candidatele la titlu s-a spus despre Vaslui că are cel mai uşor program. Iar meciul cu Sportul de pe teren propriu cu siguranţă că se încadra între partidele considerate facile. Echipa din Regie este retrogradată matematic, însă asta nu a împiedicat-o să opună o rezistenţă dârză. Costin Curelea, probabil următorul jucător care va fi vândut de Vasile Şiman, a avut două ocazii în prima repriză, când şuturile sale au ajuns în braţele lui Borjan (minutul 2) sau pe lângă poartă (38).

Arbitrul Tudor nu a mai oprit meciul

Meciul a fost arbitrat de Alexandru Tudor,  semn că Ion Crăciunescu a apreciat prestaţia sa de la Universitatea Cluj - CFR, când a oprit meciul în minutul 27. „Brad Pitt" nu a acordat nimic deşi Yerro Bello l-a călcat intenţionat pe Patriche. Şi vasluienii au avut o fază în care au fost dezavantajaţi de arbitraj, Temwanjera, scăpat singur, fiind oprit pentru o poziţie de ofsaid inexistentă. Ocazia cea mai mare a primei părţi a avut-o golgeterul campionatului, brazilianul Wesley. Acesta a tras din opt metri, Lungu era bătut, dar Ghinga a respins de pe linia porţii în minutul 38.  

La pauză, Inacio a schimbat, Buhăescu şi Stanciu intrând pe teren în locul lui Temwanjera, respectiv Raul Costin. Golul a căzut însă tot de la Wesley, brazilianul ajungând la cota 26 în clasamentul golgeterilor. Atacantul vasluienilor şi-a dovedit încă o dată clasa. La o centrare a lui Hugo Luz, Wesley a păcălit întreaga apărare a studenţilor din preluare şi a marcat.

Cfr Cluj, mai bună la meciurile directe

Cu acest succes, Vasluiul a trecut pe prima poziţie, la egalitate de puncte cu CFR Cluj şi cu un meci mai mult decât ardelenii. Totuşi, dacă acestă situaţie de egalitate se menţine până la final între cele două echipe, CFR Cluj va câştiga titlul, întrucât stă mai bine la meciurile directe. 

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite