Vaslui: Vameşii fac controale la sânge în Vama Albiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai mare punct de trecere a frontierei de pe graniţa de Est este blocat din cauza excesului de zel al vameşilor

Descinderile din ultimile zile din Vama Siret sau punctele de trecere a frontierei din vestul ţării au băgat frica în vameşii vasluieni. Pe sensul de intrare în ţară s-au format cozi de maşini ce depăşesc câţiva kilometri, după ce vameşii au decis ca fiecare autoturism să fie verificat în amănunt. Nici pasagerii nu au scăpat mai uşor, fiecare dintre aceştia fiind supus unui control corporal.

Prin aceste verificări, vameşii vor să se asigure că nu intră în ţară nici măcar un pachet de ţigări de contrabandă sau alte obiecte interzise.  „Au fost făcute verificări mai riguroase de către vameşi. Acum, controlul vamal la fiecare autoturism durează aproximativ 30 de minute, astfel că s-au format cozi care se întind câţiva kilometri pe sensul de intrare în ţară", a explicat Valeriu Bodoga, şeful Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Vaslui.

Pentru a debloca vama s-a luat decizia ca două din pistele de pe sensul de ieşire din ţară să fie destinate intrărilor, astfel că ,în acest moment se lucrează pe şapte piste de intrare în ţară.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite