Vaslui: Valeriu Bodoga este cercetat pentru luare de mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valeriu Bodoga, şeful Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Vaslui, este cercetat şi el de procurorii DNA Bucureşti pentru fapte de corupţie,după ce, pe 25 noiembrie 2010, el a făcut un denunț în care a arătat că subordonaţii săi din Vama Albiţa iau şpagă.

Numitul Bodoga Valeriu, în denunţul formulat a arătat detaliat şi explicit că, în exercitarea atribuţiilor sale de serviciu, a luat la cunoştiinţă că poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere al al Frontierei (PTF) Albiţa  sunt implicaţi în activităţi infracţionale  de corupţie indicând numele unora dintre aceştia", au precizat procurorii în rechizitoriul prin care au trimis în judecată 47 de poliţişti de la Albiţa.

Citiţi şi:

Poliţiştii şpăgari, turnaţi de şeful IJPF Vaslui

Poliţist de la Albiţa: „Ete cum mă mituieşti mata ca să-ţi dau drumul fără lanţuri!" (Interceptări)

Din dosarul Albiţa procurorii au disjuns cercetările în cazul făptuitorilor Valeriu Bodoga, şeful IJPF Vaslui, Aurel Bejan, Florin Sima, Sorin Bucur, Ilie Mocanu, George Berica, Cornel Ursan, Mihai Melinte, Florin Istrate, Ionică Dacu, Cătălina Avătăjiţei, Eduard Căpraru, Cornel Cerchez Mihai Ciupilean, Maria Harnagea, Laura Dămăceanu. Alături de ei vor fi anchetaţi şi Liviu Gheţeu, Nicuşor Hristu Ivan, Maricel Tănase, Marius Dumitraşc, Vlad Baba, Aurelian Trifan.

Poliţiştii sunt suspectaţi de luare de mită şi constituire şi aderare la un grup infracţional organizat.

Citiţi şi:

Descinderi în Vama Albița: Mai mulți polițiști au primit ordonanțe de reținere pentru 24 de ore (UPDATE)

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite