Vaslui: Țigări de contrabandă ascunse în roțile unui BMW

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Republica Moldova s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să introducă în România țigări de contrabandă.

Decoperirea a fost făcută ieri după-amiază, când bărbatul basarabean, în vârstă de 23 de ani, s-a prezentat la Punctul de trecere al Frontierei (PTF) Albița pentru a intra în țară.

image

Basarabeanul a încercat să fenteze vigilența polițiștilor de frontieră

În urma unui control amănunțit, polițiștii de frontieră vasluieni au constatat că acesta a ascuns în roțile autoturismului 1.600 de pachete de țigări de contrabandă pe care nu le-a declarat la controlul vamal.

„Întrucât cantitatea de țigări depășește limita legală, polițiștii de frontieră i-au întocmit persoanei respective dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător peste limita a 10.000 de ţigarete. El a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile", ne-a declarat Irina Mirică-Gheucă, purtătorul de cuvânt al inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite