Vaslui: Testosteron confiscat la Vama Albiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cetăţean din Rusia va trebui să dea explicaţii în faţa autorităţilor după ce a încercat să introducă substanţe interzise în ţara noastră.

Poliţiştii de frontieră şi vameşii vasluieni l-au identificat pe Simon B. (43 de ani), ieri după-amiază, în timp ce încerca să intre în ţara noastră. În urma controlului, oamenii legii au găsit pe bancehta din spate, într-o geantă albastră, o cutie de carton care conţinea patru cutii de Testosterona C şi cinci cutii de Strombaject aqua.

Şoferul microbuzului a explicat poliţişilor şi vameşilor că produsele îi aparţin unui cetăţean din Chişinău şi că el le transporta unui italian.

„S-a întocmit dosar penal cetăţeanului Simion B. pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere de substanţe cuprinse în „Lista Interzisă" (art. 16 din legea 104/2008), introducere în ţară fără drept de substanţe cuprinse în „Lista Interzisă" (art.17, alin.1 din legea 104/2008) şi introducerea în ţară fără drept de testosteron (art.17, alin.2 din legea 104/2008). Acesta urmează să fie prezentatat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi cu propunerile legale", se arată în comunicatul emis de poliţiştii de frontieră.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite