Vaslui: S-au bătut de la un băiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două fete din Vaslui care au apărut într-un filmuleț postat pe Youtube și care își împărțeau pumni și picioare s-au bătut din cauza unui băiat.

Conducerea școlii nr. 3 „Constantin Parfene" a constatat că, cele două adolescente care s-au încăierat săptămâna trecută, au recurs la un astfel de gest din cauza unui băiat. În urma discuțiilor avute de conducerea școlii cu elevele bătăușe a rezultat că ele s-au încăierat joi, după ore, în curtea aflată în apropierea școlii.

Totul a plecat după ce una dintre ele a vrut să se plimbe cu scuterul iubitului celeilalte. Considerând că nu este corect, aceasta din urmă a provocat-o pe rivala ei la o bătaie după orele de curs.

În urma articolului apărut în ziarul „Adevărul de Seară" Vaslui, conducerea școlii a deschis o anchetă. „Am demarat o anchetă în acest caz care nu ne face cinste. Suntem o școală de prestigiu recunoscută pentru rezultatele deosebite obținute de elevii noștri. Am discutat și cu părinții fetelor și urmează ca mâine să ne întâlnim în ședința Consiliului Profesoral pentru a stabili sancțiunile ce le vor primi cele două eleve", a precizat Daniela Nane, directorul Școlii nr. 3.

Vezi aici bătaia dintre cele două eleve

Mai mult, și conducerea Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui a decis să deschidă o anchetă. „Și cei care erau pe margine și le încurajau să se bată sunt vinovați. Regulamentul spune destul de clar că elevii trebuie să aibă un omportament civilizat atât în interiorul unei școli, cât și în afara acesteia", a declarat și Mihaela Cososchi, inspectorul general al ISJ Vaslui.

Potrivit regulamentului, cele două fete riscă să se aleagă cu nota scăzută la purtare sau să fie transferate disciplinar la alte clase sau alte unități școlare.

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite