Vaslui: Omorât de tovarășul de pahar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 44  de ani a fost ucis cu bestialitate de prietenul de pahar chiar în locuința acestuia din urmă.

Alcoolul a pus capăt unei prietenii de-o viață a doi bărbați din localitatea vasluiană Curteni, comuna Oltenești. Victima, Paul Arhire, de 44 de ani, s-a dus aseară acasă la cel mai bun prieten pentru a bea câteva pahare cu vin. Din păcate, cei doi s-au luat la ceartă, iar de aici până la scandal nu a mai fost decât un pas. Agresorul, Nelu Cozma de 31 de ani, nu s-a mai putut stăpâni și a început să își lovească tovarășul de pahar cu un par. Când a realizat că nu mai respiră, Cozma a mers la un vecin ca să îi ceară ajutorul.

„Când a ajuns la fața locului, echipajul nostru nu a mai putut decât să constate decesul victimei, care prezenta mai multe urme de lovituri la nivelul feței și corpului", ne-a declarat Ana maria Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Vaslui.

„Autorul a fost identificat și reținut încă de aseară. Urmează ca astăzi să fie prezentat procurorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile", ne-a declarat Loredana David, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite