Vaslui: Rapper celebru, prieten cu Puya, eliberat după doi ani de pușcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Ionașcu, alias Gigis, unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică hip-hop din România, a ieșit astăzi din închisoare.

Condamnat la trei ani de închisoare, Gigis a fost propus pentru eliberarea condiționată săptămâna trecută, deoarece a fost un deținut model atât în realația cu angajații Penitenciarului, cât și în relația cu ceilalți deținuți. El a fost de mai multe ori recompensat și, ce e mai important, nu a fost niciodată sancționat. Rapperul nu a fost prea vorbăreț și a fugit de jurnaliști. El s-a urcat într-o mașină în care se mai aflau vărul său, Adrian Ionașcu și câteva rude de-ale sale. „Nu a fost greu în închisoare", a spus Gigis la ieșirea de pe poarta penitenciarului.

Gigis a fost arestat în luna februarie 2009 pentru trafic de droguri, deși, în anul 2006, a participat alături de rapperul Puya și alte vedete hip-hop la o campanie națională împotriva drogurilor intitulată „Învață să alegi". Ei au susținut concerte în 20 de orașe ale țării pentru a atrage atenția asupra efectleor nocive ale consumului de droguri, în special heroina.

A fost săltat dintr-un taxi

Gigis a fost reșinut de procuroii DIICOT în urma unei ample acțiuni la acre au participat peste 100 de polițiști și jandarmi. El a fost săltat dintr-un taxi în care se mai afla împreună cu vărul lui, Adrian Ionașcu, și cu Claudiu Dănilă, angajat la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui. Oamenii legii au găsit atunci asupra lor 50 de grame de canabis. Mai mult, anchetatorii au găsit în casa tatălui vedetei peste 800 de grame de marijuana. Atât Gigis, cât și ceilalți doi parteneri, au fost condamnați la câte trei ani de închisoare, în cazul complicilor săi fiind dispusă înlocuirea executării pedepsei cu închisoarea cu cea de supraveghere.

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite