Vaslui:Criminal pentru o sticlă de vin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Costică Tănăsuc, un ieşean de 45 de ani, riscă să ajungă după gratii după ce l-a omorât cu sălbăticie pe un bătrân de 81 de ani din localitatea vasluiană Valea Mare.

Totul a plecat de la o banală sticlă cu vin. Aseară, principalul suspect al crimei, a mers la locuinţa bătrânului pentru a-i cere o sticlă cu licoarea lui Bachus. Acesta din urmă s-a împotrivit şi a fost „răsplătit" cu mai multe lovituri de topor. Trupul neîinsufleţit al bărbatului a fost descoperit chiar de fiul lui, cel care, de altfel, a şi anunţat poliţia.

"Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că bătrânul prezenta leziuni la nivelul capului, fapt pentru care la faţa locului s-a deplasat echipă operativă complexă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui (IPJ),  coordonată de procurorul criminalist. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că acesta a fost victima infracţiunii de omor. În prezent cercetările sunt continuate la faţa locului de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Vaslui şi Poliţiei oraşului Negreşti, sub coordonarea procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui. Suspectul va fi prezentat în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile", ne-a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Dacă va fi găsit vinovat, Costică Tănăsuc va sta după gratii 25 de ani.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite