Vaslui: Anul 2010 a fost un an bun pentru primarul Pavăl

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezent, ieri, în fața consilierilor locali și a jurnaliștilor, primarul Vasile Pavăl și-a prezentat raportul de activitate pe anul 2010 pe care îl consideră unul bun, peste așteptările sale.

„Concluzia mea este aceea că în anul 2010 aparatul primarului și Consiliul Local au conlucrat bine. În general, sunt mulțumit de ce am realizat anul trecut și sper ca în 2011 să fie și mai bine", așa și-a început prezentarea raportului, primarul Vasluiului.

În 2010 au avut loc 14 ședințe ale Consiliului Local, din care două extraordinare, s-au luat 125 de hotărâri și s-a răspuns la peste 30.000 de scrisori și solicitări ale cetățenilor.

Cât privește realizarea veniturilor, colectările din taxe și impozite s-au făcut în proporție de 94%. Chiar dacă cei mai mulți dintre vasluieni și-au achitat dăruile, aceste sume reprezintă doar 18% din totalul veniturilor. Cei mai mulți bani din totalul de peste 100 de milioane de lei s-au dus pe salariile din învățământ, ceea ce în seamnă 37%.

Principalele direcții de finanțare de anul trecut s-au îndreptat către activitatea socială, către evidența populației și societatea de transport în comun. Pentru noi investiții, primarul Pavăl a anunțat că, pe lângă cei 5 milioane de lei alocați în anul precedent, a mai fost repartizată suma de 9,4 milioane de lei.

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite