Vaslui: Anchetați din dragoste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 22 de ani din România și o tânără de aceeași vârstă din Republica Moldova sunt cercetați penal după ce au fost prinși că au trecut ilegal râul Prut.

Polițiștii de frontieră vasluieni i-au depistat pe cei doi duminică spre luni dimineață cu ajutorul sistemului de supraveghere cu termoviziune.

În urma verificărilor și a declarațiilor celor doi a reieșit că bărbatul avea o poveste de dragoste cu basarabeanca de mai bine de un an. Dacă până acum conversau pe internet, tânărul s-a dus să o viziteze și așa a aflat că iubita sa nu are documente legale pentru a intra în România. Așa au decis să treacă ilegal granița, traversând înot râul Prut, în speranța că își vor putea continua povestea de dragoste acasă la el, în localitatea Stănilești.

„Persoanelor în cauză li s-au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși cu propunerile legale", a declarat Irina Mirică Gheucă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite