Vaslui: Ancheta caloriferelor dispărute din Casa Armatei se mută și la Termica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cercetările demarate de reprezentanții Consiliului Județean (CJ) Vaslui la sediul Poliției Locale, după dispariția mai multor bunuri care ar fi fost vândute la fier vechi, scot la iveală noi detalii.

Potrivit președintelui CJ, Vasile Mihalachi, organele de control din insituția pe care o conduce au sesizat și Primăria Vaslui, deoarece în această afacere este implicată și furnizorul de agent termic din oraș.

„Primele concluzii ale anchetei ne-au arătat că din sala de spectacole nu lipsește nimic. Lipsesc, în schimb, niște calorifere din alte încăperi care oricum nu erau acolo când CJ a preluat clădirea, în 2006. Am constatat că acele calorifere au fost luate de Termica în 2005. Urmează să vedem ce s-a întâmplat cu ele", ne-a declarat Vasile Mihalachi.

În aceste condiții, comisia de audit financiar a Primăriei are în derulare două anchete paralele, una la Poliția Locală și una la Termica.

În același timp, Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) a demarat și el o serie de verificări la Poliţia Locală şi la Casa Armatei pentru a se stabili dacă în cauză se pun în evidenţă fapte de natură penală.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite