Vaslui: Accident grav la Independența

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viteza face din nou victime. Aseară, o femeie a ajuns în stare gravă la spital după ce două mașini s-au izbit în plin în intersecția semaforizată de la Independența.

Șofeul unui autoturism marca Ford, care se deplasa dinspre centru, a forțat culoarea galbenă a semaforului și s-a izbit în plin de un Cielo condus de un băbat de 49 de ani. Martorii povestesc că șoferul primei mașini a intrat cu viteză foarte mare în intersecție, deși semaforul arăta culoarea roșie.

„Conducătorul autoturismului Cielo a afirmat că dorea să se deplaseze spre strada Hușului, după e semaforul arăta culoarea verde. În urma testării cu aparatul alcooltest a celor doi șoferi a rezultat că cel care era la volanul Fordului avea o alcoolemie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat", a precizat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

În urma incidentului, o femeie de 48 de ani, care se afla în Cielo, a fost scoasă de pompierii de la descarcerare, ea fiind, ulterior, transportată la spital de un echipaj al ambulanței.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite