VIDEO Ceartă în trafic între doi şoferi din Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Taximetristul a fost oprit la timp de poliţişti
Taximetristul a fost oprit la timp de poliţişti

Doi vasluieni erau cât pe ce să se ia la bătaie în văzul tuturor după ce s-au şicanat în trafic. Din fericire pentru ei, un echipaj al Poliţiei se afla în zonă şi a reuşit să îi despartă la timp.

Scandalul a plecat de la o depăşire efectuată de un taximetrist grăbit să ajungă la să preia o comandă. Cum evenimentul s-a petrecut pe strada principală din Vaslui, extrem de aglomerată din cauza traficului, celălat şofer implicat în scandal nu a vrut să îl lase pe taximetristul grăbit să îl depăşească.

De aici până la ceartă nu a mai fost decât un pas. Într-o intersecţie, conducătorul taxiului a reuşit să îl ajungă pe şoferul celeilalte maşini, i-a tăiat calea şi s-a coborât din autoturism  cu intenţia de a sări la bătaie.

Norocul celor doi a fost un echipaj al Poliţiei care se afla întâmplător în zonă şi care a reuşit să evite o bătaie între ei.

„Conducătorul taximetrului, în vârstă de 34 de ani, a fost sancţionat cu amendă contravenţională de 200 de lei, în baza Lefii 61/1991", ne-a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite