VASLUI Victimă: „Am coşmaruri noaptea din cauza câinilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasluienii Mădălin şi Tatiana Butnariu fac eforturi să treacă peste teribilul atac al câinilor
Vasluienii Mădălin şi Tatiana Butnariu fac eforturi să treacă peste teribilul atac al câinilor

Mădălin Butnariu, copilul mutilat de maidanezi, nu-şi poate reveni din şocul cauzat de incident. Trauma prin care a trecut Mădălin Butnariu în urmă cu mai bine de două săptămâni, când a fost atacat de câini, a lăsat urme adânci.

Dacă din punct de vedere clinic starea sa de sănătate este relativ bună, băieţelul este cu psihicul la pământ. Nici faptul că de câteva zile a reînceput cursurile şcolare nu l-a ajutat prea mult, cum nici consultaţiile şi tratamentul psihiatric nu au avut efectul scontat.


30 de muşcături


Aproape noapte de noapte, Mădălin visează cei patru dulăi care l-au muşcat de peste 30 de ori provocându-i răni severe pe tot corpul. „Încă îl doare un picior şi merge puţin şchiop, dar cel mai grav este că visează urât noaptea, are coşmaruri. Într-o noaptea am vegheat cu o candelă la capul lui“, ne-a spus, vizibil îngrijorată, Tatiana Butnariu, mama băieţelului.


Cere ajutor în biserică

Băieţelul confirmă vorbele mamei sale. „Îi visez uneori noaptea pe câini cum vin şi mă atacă“, spune el. Continuă să ia tratament antiinfecţios şi antirabic, iar peste câteva zile va începe şedinţele cu un psiholog. „Probabil va trebui să mergem la o clinică particulară. Trebuie să vedem exact ce se întâmplă cu el. Are momente când este bine, iar apoi, dintr-o dată, intră în stări de panică şi nu mai vrea să stea deloc singur pentru că îi este frică“, a adăugat Tatiana Butnariu.


Până să apeleze la serviciile unui psiholog, Mădălin spune că va merge să se roage pentru a trecere cu bine de aceste momente. „După ce am avut coşmaruri, am mers la biserică şi m-am rugat la Doamne-Doamne. Următoarea noapte n-am mai avut“, a încheiat Mădălin.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite