VASLUI: Mașina Poliției Comunitare, taxi pentru preoți

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Rădoi, Șeful Poliției Comunitare din Bârlad, și-a luat ieri adio de la tatăl său. Nu a ezitat însă să profite de funcția pe care o deține și să folosească mașinile instituției sau subalternii aflați în serviciu pentru a asigura desfășurarea normală a ceremoniei.

Cortegiul funerar care l-a condus pe ultimul drum pe tatăl lui Vasile Rădoi a plecat înspre cimitir în jurul orei 12.00. Înainte de a pleca, polițiștii comunitari au fost informați prin stație să supravegheze coloana de mașini. Un echipaj al Poliției Rutiere s-a deplasat și el în centru, pentru a facilita trecerea cortegiului, condus de o mașină a Poliției Comunitare, VS 04 LOP, în care erau transportați preoții. Aceași mașină a fost surprinsă la Cantina de Ajutor Social, locul unde a avut loc pomana.

Agenții comunitari spun că au fost informați cu o zi înainte că trebuie să își dedice ziua pentru a asigura desfășurarea fără probleme a ceremoniei. „Ni s-a zis că trebuie să fim prin preajma cortegiului când o să o să treacă mașinile spre cimitir și că o să fim anunțați prin stație când trebuie să ne mobilizăm", ne-a spus un polițist comunitar bârlădean, care a dorit să-și păstreze anonimatul.

Citiţi mai multe în ediţia de miercuri a ziarului Adevărul de Seară

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite