VASLUI: Întrecere între pompierii voluntari din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi dimineaţă, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Podul înalt" Vaslui, a început faza judeţeană a concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru situaţii de urgenţă.

La competiţie s-au înscris opt echipaje, din comunele Puieşti, Murgeni, Codăeşti şi de la societăţile Confecţii SA Vaslui, Cantemir Huşi şi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. Echipajele. „Concursurile serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă se organizează în fiecare an, în perioada iunie - septembrie, având ca obiectiv fundamental dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă", a spus Tiberiu Dumitrache, adjunctul inspectorului şef al ISU Vaslui.

Departajarea echjpajelor se face după parcugerea a patru probe, respectiv „Scară de fereastră - 8 concurenţi", „Pista cu obstacole pe 100 metri - 8 concurenţi", „Ştafeta 4×100 metri - 2 echipe cu câte 4 concurenţi" şi „Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă - 7 concurenţi".

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite