VASLUI: Confecţionerii au în continuare mare căutare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă are înregistrate 164 de locuri de muncă vacante, cele mai multe în domeniul confecţiilor

Pentru săptămâna 23 - 30 iunie, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vaslui pune la dispoziţia celor interesaţi nu mai puţin de 164 de locuri de muncă. Posturile sunt repartizate astfel: 94 pentru municipiul Vaslui, 52 pentru municipiul Bârlad şi 18 pentru Huşi.

Pentru persoanele cu studii superioare, oferta angajatorilor cuprinde: un post de farmacist, două posturi de subinginer TCM, un post de consultant financiar, un post de consilier chimist, un post de consilier mecanic. Pentru studii medii şi profesionale sunt oferite 114 locuri de muncă în următoarele meserii: agent vânzări, reprezentant vânzări tremopan, ospătar, barman, bucătar, mecanic auto, tamplar mecanic, lăcuitor lemn, confecţioner îmbrăcăminte, frezor, vulcanizator, spălător auto, vânzător, confectioner încălţăminte, vopsitor lemn, dulgher,  mecanic agricol. Pentru muncitori necalificaţi sunt 44 locuri de muncă în domeniul confecţiilor.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite