Unde pot vedea vasluienii Mondialul de Fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronii de terase şi-au lustruit LCD-urile şi proiectoarele din dotare, în aşteptarea clienţilor microbişti. Campionatul Mondial de fotbal din Africa de Sud îşi face debutul diseară pe micile ecrane din casele vasluienilor, dar şi pe „marile ecrane“ de la terase.

Patronii localurilor nu au putut trece neobservat marele eveniment şi au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a-i scoate pe microbişti din case ca să poată savura combinaţia de fotbal cu bere. Unii întreprinzători au investit zeci de mii de lei în ecrane cât mai late, amplasate strategic. În paralel s-au aprovizionat din belşug cu mâncare şi băutură.

La Vaslui, localurile care s-au pregătit pentru Campionatul Mondial sunt Casa Albă, Covorul Verde şi Clubul Hai-Hui. Deşi România nu s-a calificat la acest campionat, proprietarii de terase se arată optimişti în ceea ce priveşte numărul de clienţi care vor veni să vizioneze meciurile în aer liber.
„Avem pregătită o plasmă special pentru asta“, declară personalul de la Casa Albă din Vaslui. Localul beneficiază de una dintre cele mai mari terase din Vaslui.

Microbiştii care se respectă şi-au rezervat deja o bună parte din banii de concediu pentru partidele cele mai importante. „Sunt un împătimit al Campionatului Mondial de Fotbal. Cu siguranţă voi ieşi împreună cu prietenii în oraş pentru a vedea evoluţia echipelor“, a declarat Ion Lefter, un tânăr de 25 de ani.

Meciuri la proiector,în Bârlad

Debutul Campionatului Mondial i-a băgat în priză şi pe patronii de baruri şi terase din Bârlad. Ei promit că ai lor clienţi fideli vor vedea meciurile în cele mai bune condiţii. „Sunt sigur că cea mai plăcută modalitate de a vedea un meci este la o terasă, cu prietenii şi cu o halbă de bere în mână“, spune patronul unei terase din Bârlad.

Art Club sau Premier sunt doar două dintre terasele la care bârlădenii pot vedea debutul Campionatului Mondial din acest weekend. Patronul de la Art Club spune că va folosi proiectorul pentru ca meciurile să poată fi văzute atât din interiorul barului, cât şi de cei care vor să stea afară. La Premier vor fi montate două LCD-uri de dimensiuni mari.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite