Unde merg vasluienii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bârlădenii vor putea vedea mâine, începând cu ora 18.00, la Casa Armatei, capodopera lui Victor Ion Popa, „Take, Ianke şi Cadâr“, una dintre piesele de rezistenţă ale comediei româneşti.

Este un spectacol despre toleranţă, prietenie şi dragoste. Preţul biletului este de 10 lei pentru adulţi şi 4,6 lei pentru elevi şi studenţi. Din distribuţie fac parte actorii Sorin Gheorghe, Gruia Novac, Alex Sava, Lili Popa Alexiu, Cella Croitoru şi Simon Salcă. Toate spectacolele de la Teatrul „Victor Ion Popa“ vor fi prezentate pe scena Casei Armatei.

Ce petreceri sunt în oraş 
Vasluienii sunt invitaţi în această seară, de la ora 21.00, să-şi petreacă serile în cluburile din oraş. Astfel, programul localului Hai Hui prevede pentru seara de vineri o petrecere karaoke cu premii. Sâmbătă, amatorii de distracţie pot participa la Crazy Party, iar atmosfera va fi întreţinută de DJ Magnum and Maxx. Pentru ziua de duminică, Clubul Hai Hui a pregătit în curtea localului balansoare şi o fântână arteziană pentru cei care vor să se relaxeze după o săptămână de muncă.

Party cu DJ Freddy NrG
Club Live continuă petrecerea de weekend cu DJ Freddy NrG. Acesta este unul dintre cei mai buni DJ din Vaslui. Artistul a mixat în peste 50 de cluburi, în care a fost invitat să dea startul la petrecere. DJ Freddy a încins spiritele şi în cele trei discoteci vasluiene: Disco-Bar Nord, Club Alter-Ego şi Club Arsenal, în care a fost resident. De asemenea, DJ Freddy NrG a participat la ultimele cinci ediţii ale petrecerii „Partydul Kiss FM“. MC-ul a fost, de altfel, şi redactor muzical şi producător radio la Radio Unison, Smile FM.

Diseară
Petrecere în Club Menthor
Vasluienii sunt invitaţi diseară la petrecerea din Club Menthor. Intrarea va fi liberă, iar invitaţii vor avea parte de surprize. Promoţia din această seară este „Comanzi o bere şi primeşti două“.

Mâine
Salină artificială la Bârlad
Prima salină artificială din zona Moldovei va fi inaugurată mâine, la ora 10.30. Salina se află în oraşul Bârlad, pe strada Epureanu numărul 44. Cura cu aerosoli este benefică celor cu afecţiuni pulmonare.

Duminică
Fanfară în parcul Copou
Cei pasionaţi de muzica populară pot asculta piesele lor preferate de la ora 16.00, în parcul Copou. Aici va concerta formaţia „Rapsodia Vasluiului“. Spectacolul va dura aproape patru ore.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite