Un irakian a încercat să introducă anabolizante în țară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma controalelor efectuate la sfârșitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră au găsit anabolizante, un autoturism furat din Ungaria şi au amendat mai multe persoane care au încercat să introducă în ţară ţigări de provenienţă Republica Moldova peste limita admisă de lege.

Irakianul Bassam G., în vârstă de 42 ani, a încercat să intre în țară duminică, în jurul orei 13.30. „Cu ocazia controlului efectuat asupra mijlocului de transport, câinele de detectare stupefiante Nava aflat în dotarea poliţiei de frontieră a descoperit în bagajul personal al cetăţeanului irakian 120 tablete a câte 10 mg din medicamentul numit Danabol, suspect a conţine substanţe anabolizante. Autorităţile vamale au luat măsura indisponibilizării celor 120 tablete în vederea confiscării şi sancţionarea contravenţională a lui Bassm G. cu suma de 30.000 lei,  după care aceasta şi-a continuat călătoria", a spus Irina Gheucă-Mirică, purtătorul de cuvânt al IJPF Vaslui.

Aceasta nu a fost singura captură a polițiștilor în weekend-ul trecut. Tot cu ocazia controalelor specifice, polițiștii au depistat autourismul Volkswagen Polo, condus de Ivan C., în vârstă de 25 de ani, a fost furat la jumătatea lunii august din Ungaria. „În urma verificărilor suplimentare făcute prin Biroul Sirene s-a confirmat faptul că autoturismul este furat, iar cetăţeanului în cauză i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la furt calificat urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi cu propunerile legale. Autoturismul, în valoare de 25.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor şi introdus în parcul auto al IJPF Vaslui în vederea recuperării acestuia de către proprietar", a mai spus purtătorul de cuvânt al IJPF.

Tot la sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii de frontieră au mai depistat un turc și doi moldoveni care încercau să introducă în România aproximativ 1.000 pahete țigări de contrabandă.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite