Un bărbat din Bârlad a fost identificat după 13 ani de la moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia unui bărbat originar din Bârlad a aflat recent de faptul că Ion Parnică a trecut în nefiinţă acum mai bine de 13 ani în urmă.

La data de 6 martie 1998, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila a fost sesizat telefonic de personalul de serviciu din cadrul Spitalului Judeţean Brăila cu privire la faptul că în această unitate a decedat un bărbat cu identitate necunoscută. Acesta era internat din ziua de 9 ianuarie 1998, după ce a fost găsit pe o stradă din Brăila cu degerături la ambele picioare.

La acea dată s-a efectuat necropsia cadavrului, stabilindu-se că moartea a survenit în urma unui stop cardio-respirator, pe fondul unei bronhopneumoniei mai vechi.

Identificat după semne


"În urma activităților desfășurate de poliţiştii Compartimentului Urmăriri al Serviciului de Investigații Criminale Brăila, s-a stabilit că bărbatul s-a născut în anul 1934, într-o comună din judeţul Vaslui, domiciliat în municipiul Bârlad, fără forme legale în Brăila", susţine inspectorul Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Poliţiei Brăila.

Nu s-au vizitat din 1997

"Membrii familiei bărbatului - care nu a fost reclamat niciodată ca fiind dispărut de la domiciliu - au declarat că era plecat de acasă din anul 1970 şi s-a stabilit în municipiul Brăila, iar ultima oară l-au văzut în anul 1997, când a fost în vizită la aceştia", se arată în buletinul de presă al Poliţiei.

Bărbatul identificat ca fiind Ion Parnică a fost fotografiat, iar semnele particulare de pe corp au fost recunoscute de membrii familiei.

Ai un pont, ai filmat sau pozat ceva interesant? Scrie-ne pe vaslui@adevarul.ro sau vorbeste direct pe Messenger cu reporterii nostri la adresa adsvaslui@yahoo.com.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite