BÂRLAD: Un DJ din Iguana a călcat un bărbat pe trecerea de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Fileru (20 de ani), cunoscut în rândul tinerilor din Bârlad sub numele de DJ Kernel, a provocat un accident de circulație grav, azi-noapte.

Tânărul se deplasa pe Bulevardul Republicii, aproape de miezul nopții, în spatele unui Audi. La trecerea de pietoni din zona Iris, mașina din fața sa a oprit pentru a acorda prioritate unui pieton. Viteza și distanța foarte apropiată de vehiculul din față nu i-au mai permis DJ-ului să frâneze și a virat violent la dreapta pentru a evita coliziunea. Skoda sa a evitat impactul cu mașina din față, însă l-a izbit pe Cornel Constantinescu (45 de ani), care se deplasa pe „zebră". Victima a fost transportată la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman", unde a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral și policontuzii. Acum este internat la secția Chirurgie și medicii spun că este în afara oricărui pericol.

„Șoferul a rămas fără permis de conducere și riscă dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", ne-a spus Dorin Ilău, agent șef Poliția Rutieră Bârlad.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite