Vaslui: Ultimul meci pentru rugbistul răpus de ape - FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Rădăcină a fost condus pe ultimul drum. Foto: Ionut Benea
Adrian Rădăcină a fost condus pe ultimul drum. Foto: Ionut Benea

Scene impresionate petrecute ieri pe uliţele satului Băcani. Sute de persoane au venit să-şi ia la revedere de la Adrian Rădăcină (17 ani). La ceremonie au participat şi câteva zeci de sportivi, foşti colegi ai lui Adrian de la Bârlad sau de la lotul de juniori al României.

Ieri, în jurul prânzului, s-a lăsat liniştea în comunitatea din Băcani. Numai plânsetele disperate ale mamei şi ale rudelor lui Adrian se mai auzeau din marea de oameni adunată să-l ducă pe ultimul drum pe fostul sportiv. Era un băiat bun, cuminte, şuşoteau babele pe la marginea porţilor, urmărind cortegiul funerar cum traversa satul.

Adrian Rădăcină a fost condus pe ultimul drum. Foto: Ionut Benea

(Click pe poze pentru fotogalerie de la înmormântarea lui Adrian)

Adrian Rădăcină a fost un sportiv iubit nu doar de colegii săi de la Bârlad sau cei de la naţionala de juniori, dar şi de consăteni, care s-au adunat şi ei în număr mare la porţile familiei Rădăcină. În total, peste 500 de persoane.

Apreciat de antrenori

„Nu pot să mă gândesc ce este în inima părinţilor săi. Părinţii nu ar trebui să-şi îngroape fii. Cu atât mai mult cu cât Adrian era un băiat bun, înţelegător, care nu le-a făcut niciodată probleme. Nu ştiu ce ar mai fi de zis. O tragedie", ne-a spus Maria Conache, localnică în Băcani.

image

(Click pe poze pentru mai multe fotografii cu Adrian în viaţă)

La ceremonie a venit şi un autocar de la Bucureşti, cu foştii colegi de la „naţionala" de juniori ai lui Adrian. De altfel, Adrian era unul dintre puţinii bârlădeni care era selecţionat frecvent pentru a participa la meciurile reprezentativei naţionale, iar antrenorii săi spun că ar fi avut un viitor mare în faţă.

 Campion naţional cu CCS Bârlad

Adrian Rădăcină a murit duminica trecută, după ce s-a înecat în lacul Snagov din Capitală. El se afla în cantonament cu echipa naţională de juniori şi se pregătea pentru o competiţie rugbistică ce a avut loc marţi.

Vezi aici cum a murit Adrian Rădăcină

Adolescentul era legitimat la Clubul Şcolar Sportiv din Bârlad şi cu doar câteva săptămâni înainte de a muri devenise campion naţional cu această echipă la categoria de vârstă Under 18.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite