Vaslui: Ambulanță blocată în nămeți

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Mediciiau fost chemați în suburbia vasluiană Bahnari pentru a acorda primul ajutor unui bărbat de 50 de ani care a suferit un stop cardio-respirator.

UPDATE, ORA 10.15: În urmă cu câteva minute au ajuns și polițiștii criminaliști. Fiind o moarte suspectă, oamenii legii vor deschide dosar penal. După o primă evaluare a cadavrului, polițiștii  și medicii au afirmat că decesul bărbatului s-ar fi produs în cursul nopții trecute.

Anchetatorii au stabilit că femeia a murit înecată în fântână

Criminaliștii au mers pe jos 1,5 kilometri

UPDATE, ORA 9.45: Pacientul era mort. Sterică Captalan, bărbatul pentru care fusese efectual apelul de urgență, a fost găsit mort de echipajul de ambulață. Apelul fusese efectuat în această dimineață, la ora 7.47, însă din cauza drumului impracticabil, salvatorii au ajuns cu peste o oră și jumătate înârziere.

Ambulanțierii au întârziat o oră și jumătate

Echipajul de pe ambulanță a întârziat o oră și jumătate

UPDATE, ORA 9.10: Pompierii împreună cu ambulanțierii au plecat pe jos spre pacient. Primăria a trimis 3 autoturisme de teren 4 X 4 de la Clubul Off-Road din Vaslui pentru a-i ajuta pe mdici si pompieri.

Nici pompierii nu au putut urca din cauza drumului înzăpezit

Nici pompierii nu au putut urca din cauza drumului înzăpezit

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui a rămas blocat în această dimineață în suburbia Bahnari. Ambulanțierii fuseseră solicitați să acorde primul ajutor unui bărbat din localitate, care suferise un stop cardio-respirator. Căderile de zăpadă de noaptea trecută au făcut drumul impracticabil, astfel că autospeciala a rămas împotmolită. Echipajul de pe autosanitară au solicitat sprijinul pompierilor, însă și aceștia au rămas înzăpeziți. „Drumul este impracticabil. Facem eforturi supraomenești să ajungem la pacient. Momentan nu știm care este starea lui", ne-a declarat Aurora Popa,  managerul SAJ Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite