Hizo: "Noi n-am avut şanse cu Twente, dar la norocul Stelei..." Vezi cum a ironizat "Dulăul" grupa roş-albaştrilor din Liga Europa!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Hizo, antrenorul FC Vaslui
Viorel Hizo, antrenorul FC Vaslui

La trecerea dintre ani, Viorel Hizo, antrenorul lui FC Vaslui, e supărat că toată lumea ridică în slăvi Steaua, iar de parcursul echipei sale  din grupa morţii avută în Liga Europa nu mai zice nimeni nimic.

„Twente a fost cel mai valoros adversar pe care l-am întîlnit în 2011. Contra lor n-am avut nici o şansă. N-au fost de nasul nostru sau, mai bine zis, n-am fost noi de nasul lor. Dar de meciul Stelei cu ei, nu ştiu ce să zic, la norocul Stelei...

Noi am pierdut două meciuri într-o grupă cu Lazio, Sporting şi Zurich şi am fost eliminaţi, iar Steaua a pierdut tot două cu Schalke şi Maccabi şi merge mai departe.

În plus, de noi nu mai zice nimeni nimic, sîntem la şi alţii. Steaua e ridicată în slăvi, deşi, cinstit vă spun, cu Maccabi şi Larnaca, noi jucăm de obicei în stagiile de pregătire. Mă enervez dacă nu le dăm de la trei, patru goluri în sus", a spus Viorel Hizo, conform Fanatik.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite