Trupa Phoenix va cânta bârlădenilor de Zilele Culturale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Veşti bune pentru pasionaţii de muzică rock din municipiul Bârlad. Aceştia pot asista la un concert susţinut de cunoscuta trupă Phoenix, cu ocazia Zilelor Culturale ale oraşului. Autorităţile bârlădene au încheiat deja contractul cu formaţia de muzică rock, care va concerta în oraşul rulmenţilor în seara de 28 mai.

Zilele Culturale ale Bârladului se vor desfăşura în perioada 21-28 Mai. În cadrul acestei sărbători vor fi organizate mai multe activităţi cultural-artistice. Pe lângă recitalul de muzică rock, autorităţile bârlădene promit că atmosfera va mai fi încinsă de către diferiţi artişti locali.

„E un vis devenit realitate"

Phoenix va susţine un concert de o oră şi jumătate, componenţii formaţiei urmând a fi remuneraţi în urma prestaţiei cu 13.000 de euro.

„Noi în fiecare an am încercat să aducem o trupă renumită care să ţină capul de afiş al acestui eveniment. De-a lungul tmpului au  venit şi Holograf, Iris sau Voltaj. Programul Zilelor Culturale va fi completat de către artiştii locali pentru că vrem să le dăm şi lor o şansă de afirmare", ne-a spus Constantin Niţuc, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bârlad.

Bârlădenii sunt încântaţi de faptul că vor avea ocazia să-i asculte pe membrii trupei de rock. „Din punctul meu de vedere, Phoenix este cea mai bună trupă de muzică rock din ţara noastră. Ca să nu mai spun că au aproape 50 de ani de existenţă şi un repertoriu impresionant. Chiar dacă sunt fan, nu am reuşit, până acum, să îi ascult într-un concert. Abia aştept să-i văd pe viu la Bârlad", ne-a Adrian Coţoi, profesor.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite