Trai ca în Evul Mediu într-o colibă din mijlocul pustiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul“ vă prezintă povestea tristă a doi bătrâni din judeţul Vaslui care, în ciuda frigului şi a nămeţilor de afară, ne dau o lecţie de viaţă emoţionantă.

Ene Floarea Ciurariu (62 de ani) şi Neculai Ciurariu (70 de ani) au ajuns să îşi ducă bătrâneţile într-o cameră făcută din chirpici la marginea unei păduri, fără lumină şi fără bani, trâind din mila altora.

Povestea dramatică celor doi bătrânei este demnă de un scenariu de film. Până în toamna anului trecut aceştia au locuit împruenă cu un frate de-al bătrânului în casa părintească din localitatea  Cănţălăreşti, comuna Ştefan cel Mare. Situaţia s-a înrăutăţit din cauza unui nepot care a dorit ca cei doi să plece şi aşa, soţii Ciurariu au fost daţi afară din casă. Nu au avut bani să dezbată moştenirea şi s-au conformat.

Citeşte mai multe despre acest caz numai în ediţia de luni, 6 februarie 2012, a cotidianului „Adevărul“ şi pe site-ul www.vaslui.adevarul.ro. Ziarul se găseşte la toate punctele de difuzare a presei, la preţul de 1,9 lei.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite