FOTO Tragedie la Negreşti: un copil de doi ani a murit într-un incendiu! UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu izbucnit în această după-amiază într-o casă din oraşul vasluian, Negreşti, a distrus locuinţa în întregime şi a luat viaţa unui copil, o fetiţă de doi ani.

Ora 14:25 Pompierii au reuşit să afle cauza incendiului. Ei spun că focul a izbucnit după ce mai multe bucăţi de jar au căzut din sobă.

Ora 14:00 Mama copiilor este în stare de şoc şi primeşte îngrijiri medicale de la medicii de la ambulanţă după ce a suferit un atac de panică. Cei doi copii salvaţi de femeie au fost transportaţi şi ei la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui cu arsuri pe mâini.

Ora 13:35 Potrivit martorilor şi vecinilor, în casă se mai aflau şi două fete mai mari care au reuşit să fugă singure din imobil. Tatăl copilului a încercat să intre singur în locuinţa plină de flăcări, însă nu a resuşit să pătrundă în interior şi a suferit arsuri pe faţă şi pe mâini.

Ora 13:30 Incendiul a fost atât de puternic încât tavanul locuinţei s-a prăbuşit peste copilul de doi ani. Deocamdată nu se ştiu cauzele producerii acestuia. „Pompierii de la Garda numărul 2 din Negreşti au intervenit în doar câteva minute de la solicitare, însă din cauza focului mult prea puternic nu s-a putut pătrunde în locuinţă“, ne-a declarat Alina Poiană, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

image

Dă click pe poze pentru a vedea mai multe imagini de la incendiu

Potrivit primelor informaţii oferite de pompieri, în casă se mai aflau şi ceilalţi doi fraţi ai fetiţei, în vârstă de 11 luni şi resptectiv 5 ani, care au fost salvaţi în ultimul moment de mama lor.

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite